Dr. Juhász Zsuzsanna

Dr. Juhász Zsuzsanna

Nincs más fegyver a világgal szemben, csak az alázat; nem a hajbókoló és mellverdeső alázat, hanem az a másik, mely nyugodtan és mozdulat nélkül néz farkasszemet a világgal, nem bizonygatja, hogy igaza van, nem mutogatja hisztériásan bűneit és fekélyeit, nem kér jutalmat az alázatért... (Márai)

Olyan szerencsésnek mondhatom magam, hogy 1993-ban Élő János professzor úr mellett kezdhettem a pályámat. Ő és kiváló kolléganőink - az Uzsoki utcai Kórház akkor még 55 ágyas Fül-Orr-Gégészeti-Fej-Nyaksebészeti Osztályán – tanítottak hivatásunk fortélyaira. 1994 és 2006 között három gyermekem, és két szakvizsgám született, ezt követően csatlakoztam a családi vállalkozáshoz. 2007 óta vezetem a Ju-Med fül-orr-gégészeti, allergológiai gyermek és felnőtt járóbeteg szakrendelését és 2010 óta vagyok a Ju-Med Egészségcentrum Kft ügyvezető igazgatója. Az ügyvezetői feladatok ellátása mellett minden hétköznapon szakrendelek is.

Dr. Juhász Zsuzsanna, ügyvezető igazgató, fül-orr-gégész és allergológus szakorvos

Dr. Juhász Csaba

Dr. Juhász CsabaA Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki Karán végeztem.

Aspirantúrám alatt a BME oktatójaként, majd a Karlsruhei és a londoni City Egyetem vendégkutatójaként ténykedtem.
A műszaki tudományból kandidátusi címet, illetve orvosi informatikából PhD fokozatot szereztem.

Szakmai pályám során különböző vezetői tisztségeket töltöttem be távközlési, informatikai és egészségügyi területen működő cégeknél.
Jelenleg a TC&C Kft. és a Ju-Med Egészségcentrum Kft. ügyvezetőjeként, továbbá a MONTEL Informatika Kft. cégvezetőjeként tevékenykedem.

Minőségmániás vagyok, és a népi bölcselet ellenére a jónál jobbat, azaz tökéleteset akarok. Hiszem, hogy a kiemelkedő alkotás titka, ha annak minden apró részletében tetten érhető a minőség.

Dr. Juhász Csaba, ügyvezető igazgató

Dr. Kótai Zsuzsanna

Dr. Kótai Zsuzsanna

Orvosi tanulmányaimat a Budapesti Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem. Fül-orr-gége gyógyászatból szakvizsgáztam, és 38 éven át dolgoztam az Uzsoki utcai Kórház Fül-orr-gége és Fej-nyaksebészeti Osztályán, ahonnan osztályvezető főorvosként mentem nyugdíjba. Az osztály elsősorban a fej-nyaki daganatos betegek gyógyítására, műtéti megoldásaira és plasztikai helyreállító műtéteire specializálódott. Az évtizedek alatt több ezer beteg kapta itt vissza egészségét, akik azóta is rendszeres gondozás alatt állnak.

10 éve foniátriai szakvizsgát tettem, és azóta jelentős forgalmú Foniátriai Szakrendelést vezettem a Kórház Ambulanciáján.

Nyugdíjasként az egészséges hangért folytatom foniátriai rendelésemet. Műszeres vizsgálatokkal, hangterápiával, hanggyakorlatokkal adom vissza a rekedt embereknek a szépen csengő, tiszta beszéd lehetőségét.

Dr. Kótai Zsuzsanna főorvos, fül-orr-gégész és foniáter szakorvos

Dr. Jósa Valéria

Dr. Jósa Valéria

Fül-orr-gégészetből európai szakvizsgát is tettem, vizsgáim Pamplonában (Spanyolország) és Bécsben (Ausztria) voltak. Szakképzésemet a Szabolcs utcai Kórházban, az Uzsoki utcai Kórházban és a Kistarcsai Kórházban töltöttem, utóbbi helyen dolgozom 2008 óta.

A fül-orr-gégészet teljes spektrumával, illetve az allergiás megbetegedések kezelésével foglalkozom.

Két kisgyermek édesanyjaként azt hiszem nem csoda, hogy közel áll hozzám a gyerekek problémáinak kezelése.

Fő érdeklődési köröm az orrmelléküreg és nyálmirigybetegségek, nyaki duzzanatok kivizsgálása. Emellett nagy gyakorlattal rendelkezem a fülészeti problémák kezelésében is.

Dr. Jósa Valéria, fül-orr-gégész és allergológus szakorvos

Dr. Beke Zsuzsanna

Dr. Beke Zsuzsanna

A holisztikus gyógyítás szellemében a beteg fül-orr-gégészeti panaszát a többi tünetével összefüggésben vizsgálom és kezelem.

Gyógyító munkám során igyekszem hasznosítani a sok éves felnőtt és gyermek járóbetegellátásban szerzett tapasztalataimat , a továbbképzéseken megszerzett friss információkat, és komplementer medicinaként alkalmazva, az akupunktúra segítségét.

Fül-orr-gégészként végzem a teljes körű szakvizsgálatot, szájüregi daganatszűrést, góckeresést, gyulladásos és allergiás állapotok kezelését. Gyakori felsőlégúti hurutos, arcüreggyulladásos betegeknél Proetz kezelést alkalmazok.

Akupunktúrás orvosként főleg a migrén, a meddőség, az emésztési panaszok,a gerinc eredetű fájdalmak kezelése a szakterületem. Kiegészítésképpen alkalmazom a GUNA bioterápiát, mely főleg ízületi kórképeknél számos gyulladásos betegségben, fájdalomszindrómában gyors és látványos segítséget nyújt.

Dr. Beke Zsuzsanna, fül-orr-gégész és akupunktőr szakorvos